Modern - elérhető - megfizethető

1037 Budapest, Vörösvári út 107 A Vörösvári út és Bécsi út találkozásánál, az 1-es villamos végállomásánál

Kattints a Google térképért

We Care About Your Health.

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.

Quality Care That You Can Trust.

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.

Akut orvosi ellátás időpont nélkül  10-20 óráig

minden nap, AKÁR MOST!

Amit ellátunk

Sérülések, balesetek, mozgásszervi panaszok

 • Munkahelyi, otthoni, sport közbeni rándulások, ütődések, húzódások, ellátása
 • Kisebb háztartási vagy sport balesetek, sérülések, ahol felmerül törés
 • Enyhe fejsérülések, mellkas, vállak enyhébb sérülései
 • Vágások, sebek, melyek sebellátást, varrást, ragasztást igényelnek
 • Izületi, izom fájdalmak, hátfájás
 • Kisebb égési sérülések, napégés
  Kis területű, bőrpirral, kisebb hólyagokkal járó égések valamint napégés okozta bőrpanaszok ellátása

Belgyógyászati és más szervi panaszok

 • Nem súlyos légzőszervi panaszok, hasi, vizelési panaszok, nőgyógyászati ​​tünetek
 • A fül és szem panaszok, ezek nem súlyos betegségei, például kötőhártyagyulladás, szem váladékozás, fülzsír, fülfájás, külső fül gyulladás
 • Kisebb betegségek, enyhe, nem súlyos panaszok, láz, allergiás panaszok
 • Bőrpanaszok, kiütések, szemölcsök, tályogok
 • Rovarcsípés és állat harapás; idegentest eltávolítás bőrből, fülből és szemből

Amit nem látunk el

 • Szívtáji, mellkasi fájdalom
 • Súlyos légzési probléma, fulladás, eszméletvesztés
 • Súlyos hasi fájdalom
 • Súlyos fej, nyak és hát sérülések, magasból esés,
 • 16 év alattiak
 • Terhességgel összefüggő panaszok
 • Csípő, kismedencei, vagy combcsont törések
 • Psychiátriai kórképek, gyógyszer túladagolás, alkohol probléma, egyéb addikciók
 • Covid gyanús megbetegedések
 • Súlyos, nagy kiterjedésű égés

Sürgős esetben, életveszélyes állapot, sérülés esetén azonnal hivja a mentőket a 112 telefonszámon!

Eikel Roland
Eikel Roland
2023-06-01
Kitűnő szakszerű ellátás, nem kell időpontot foglalni, csak ajánlani tudom.
Andrea Puszta
Andrea Puszta
2023-05-25
A mai világban,nagyon jó,egy ilyen helyre menni.Én véletlen jutottam az UC Rendelőbe,de szerintem a sors irányított ide,aminek nagyon örülök,nem tudtam menni,annyira fájt a lábam,de mire végeztem,akkor rá tudtam állni is .Hálával gondolok erre a helyre,és az ott dolgozokra.Köszönöm a segítséget.
Eszter Mosoni
Eszter Mosoni
2023-05-22
Fülfájással és feldagadt külső füllel kerestük fel a kellemes, tiszta, kultúrált rendelőt vasárnap délelőtt. A bejelentkezést követően a várakozási időt otthon tölthettük, és telefonon kaptunk értesítést, amikor az előttünk lévő paciens bement a rendelőbe. A doktor úr perfektül beszélt angolul, így a nem magyar anyanyelvű sógornőm biztonságban érezte magát. A kapott diagnózist és kezelést a hétfői napon fül-orr-gégész szakorvos is megerősítette, így nemcsak az ellátás módja, hanem a diagnózis is tökéletes volt. Remélem, nem találkozunk gyakran, de nagyon megnyugtató, hogy van lehetőség az akut ellátásra magán úton is.
Anna Júlia Gelniczky
Anna Júlia Gelniczky
2023-05-14
5 csillagból hatos. Korrekt, kedves, gyors, emberi, professzionális. Köszönöm.
Ágnes Kökönyei
Ágnes Kökönyei
2023-05-09
Az első olyan magánorvosi rendelő, ahonnan 100 % megelégedéssel jövök el. Nem kell bejelentkezni, rövid várakozás után mindenkit fogadnak. Nagyon megnyugtató, empatikus és profi a csapat, teljeskörű tájékoztatást kaptam, nem csak felírták a receptet, ahogy sok helyen tapasztaltam. Jó szívvel ajánlom.
Zoltán Gelencsér
Zoltán Gelencsér
2023-05-02
Mindenki nagyon kedves és aranyos volt!
Bartos Balázs
Bartos Balázs
2023-05-01
Maximálisan elégedett voltam, jó szívvel ajánlom az UC Rendelőt, ha valakinek sürgősségi ellátásra van szüksége. Előzetes bejelentkezés nélkül mentem, gyorsan sorra kerültem. Minden ott dolgozó munkatárs nagyon udvarias és kedves. A váróterem és a rendelő tiszta, igényes, jól felszerelt. Külön ki szeretném emelni Dr. Bakony György munkáját, aki rendkívül alaposan kivizsgált, minden felmerülő kérdésemre magyarázatot adott, és ellátott tanácsokkal a gyógykezelés kapcsán.

Az UC rendelő

Az UC rendelőben urgent care(akut ellátás) típusú ellátást nyújtunk. Az urgent care az orvoslás elsődleges akut elátást nyújtó formája, amely az elmúlt 20-25 évben alakult ki alkalmazkodva a modern, elfoglalt ember igényeihez.

Az urgent care ellátásban nem a különböző területek szakorvosai ülnek, mint szemész, fül orr gégész, bőrgyógyász, sebész, belgyógyász satöbbi, hanem olyan urgent care ellátásban gyakorlott, tapasztalt orvosok, akik a legtöbb szakterület kórházi ellátást nem igénylő heveny problémáit diagnosztizálni és menedzselni tudják.

Az urgent care-ben dolgozó orvos sürgősségi ellátás szemléletű, ami két dolgot jelent:

 • Egy beteg panasza esetén először mindig a panasz hátterében felmerülő életet veszélyeztető vagy súlyos kórképek lehetőségét vizsgáljuk, zárjuk ki.

Ha ezt megnyugtatóan nem tudjuk megtenni az UC rendelőben rendelkezésére álló diagnosztikus lehetőségekkel, mert ehhez például laborvizsgálat, CT vizsgálat vagy szakellátás szükséges, akkor javasolni fogjuk és megszervezzük a beteg kórházi sürgősségi osztályon történő ellátását.

 • Másodszor, egy ellátás során tudja a diagnosztikus és terápiás kompetencia határokat, felismeri, amikor egy betegség kapcsán szakorvosi beavatkozás, ellátás szükséges.

Nézzen körül nálunk és fedezze fel modern, jól felszerelt, korszerű kezelőinket. Kattintson a hotspotokra a mozgáshoz!

Mire számíthatsz, hogyan zajlik az ellátás nálunk?

Szolgáltatásunk Óbudán, a Vörösvári út 107 alatti UC Rendelőnkben elérhető.

Klinikánk minden nap reggel 10 órától este 8 óráig tart nyitva.

Időpont foglalás nem szükséges, az ellátás érkezési sorrendben történik.

Az ellátásunk jellegéből adódóan pontos időpont előjegyzés szervezése, annak betartása nem lehetséges, ezért több, kevesebb várakozás előfordulhat, amiért türelmedet előre is köszönjük.

 1. Érkezésed után a recepción történik a regisztráció.
 2. Ezután ápolónkkal a lehető legrövidebb időn belül találkozol elsődleges panasz és állapotfelmérésre, aki -amennyiben szükséges- ajánlani fog láz, fájdalomcsillapítást, vérzéscsillapítást, hűtőgél tasakot, ideiglenes rögzítést stb. már a várakozás idejére is.
 3. Amint következel, behívunk orvosi konzultációra

FONTOS: Behívás érkezési sorrendben történik, DE amennyiben valaki megítélésünk szerint hamarabb igényel ellátást, akkor őt érkezésétől függetlenül előre vesszük.

Regisztráció után választhatod, hogy a váróban, odakint vagy ha autóval érkeztél, az autódban várakozz. Amint sorra kerülsz, behívunk.

A Covid járvány miatt jelenleg a klinikánk mobil számán lehetőséged van időpontot egyeztetni.

FONTOS: Az időpont egyeztetés célja, hogy telefonon bejelentkező pácienseinket egyenletesen el tudjuk osztani a nyitvatartásunk idejére, hogy ezzel is elkerüljük az esetleg kialakuló zsúfoltságot.

Felhívjuk a figyelmedet, hogy időpontot csak aznapra tudunk adni.

Sürgősségi vagy akut ellátás?

Mayo Clinic Health System 20 éve működtet akut ellátó (urgent care) rendelőket, 

Kedd reggel van, munkába menet megbotlottam és elestem. Lábamra nem tudok ránehezedni, kezd bedagadni és majdnem sírok a fájdalomtól. Tegnap óta csípő érzésem van pisiléskor. Előző nap sportolás közben meghúzódott a vádlim és mára bedagadt és fáj.

Ilyenkor jön a kérdés: sürgősségi osztályra menjek ezekkel a problémákkal vagy máshol ( akár magán ellátóhelyen) is meg tudnak vizsgálni és el tudnak látni?

Ha volt már hasonló helyzetben, és azon töprengett, hogy melyik lehetőség a jobb, nincs egyedül. Sokan nem tudják, mikor melyiket érdemes használni.

Íme a különbség a kórház sürgősségi vagy magán akut ellátás között:

Az egészségügyi problémák súlyossága

A kórházak sürgősségi osztálya kezeli az életet vagy végtagokat veszélyeztető egészségügyi állapotokat minden korosztályban. Ez a legjobb megoldás, ha azonnali orvosi ellátásra van szüksége. Magán sürgősségi ellátás nincs Magyarországon. Ennek több oka van, egyik, hogy állandóan nagy és drága ellátó kapacitást kell fenntartani 24 órában minden nap. Ez az állam feladata.

Az elsődleges akut ellátás a középút az alapellátást nyújtó háziorvos és a sürgősségi osztály között. Ha kisebb betegsége vagy sérülése van, amely nem tud holnapig várni, az akut ellátás lehet a megfelelő megoldás. Akkor is jó választás, ha egyéb tünet nélküli betegségei vagy sérülései vannak, vagy ha nincs más komoly alapbetegsége. Például a fülfájás könnyen kezelhető az akut ellátásban. Ha azonban például magas lázzal (39 fok feletti vagy magasabb) jár, vagy dagatosos betegsége van, immunrendszert gyengítő gyógyszert szed, fontos, hogy ezt a sürgősségi osztályon vizsgálják ki.

Nyitvatartás és személyzet

A sürgősségi osztályokon a hét minden napján, 24 órában dolgoznak orvosok, asszisztensek, ápolónők és a sürgősségi ellátás nyújtására képzett nővérek. A sürgősségi osztályok rendelkeznek a súlyos és életveszélyes helyzetek diagnosztizálásához és ellátásához szükséges képalkotó és laboratóriumi erőforrásokkal is. A kórházban dolgozó csapat gyorsan hozzáfér a különböző szakterületek szakorvosaihoz, mint például a kardiológia, a neurológia és az ortopédia. Az akut ellátó rendelőben orvosok és nővérek dolgoznak.

Az akut ellátást nyújtó szolgáltatók alapvető laboratóriumi gyorsteszteket és képalkotó vizsgálatokat, például röntgen, betegágy melletti gyors ultrahang vizsgálatokat végezhetnek, amik segítenek a diagnózis felállításában és kezelési terv kidolgozásában. Az akut ellátó rendelők meghatározott nyitvatartási órákat és a kezelt állapotok listáját határozzák meg. Ennek eredményeként az akut ellátást biztosító rendelőkben rövidebb a várakozási idők, mint a sürgősségi osztályokon.

Példák a akut ellátást nyújtó rendelő és a kórházi sürgősségi osztályokon kezelt állapotokra:

Akut ellátó rendelő:

 • Hát- vagy izomfájdalom
 • Hörghurut
 • Vágások és kisebb égési sérülések
 • Hasmenés
 • Fülfájás
 • Bőrpanaszok
 • Ficamok, rándulások, vagy ízületi fájdalom
 • Felső légúti fertőzés
 • Húgyúti fertőzések
 • Hányás

Kórházi sürgősségi osztály:

 • Mellkasi fájdalom vagy nyomás
 • Nyílt törés
 • Fejsérülések
 • Tüdőgyulladás
 • Eszméletvesztés, görcsrohamok
 • Súlyos hasi fájdalom
 • Légszomj
 • Hirtelen induló erős fejfájás, bénulás vagy gyengeség
 • Kontrollálatlan vérzés
 • Ha légzési nehézsége, légszomja, súlyos sérülése, végtagsérülése van, vagy szélütés vagy szívroham jelei vannak ne induljon el a sürgősségire, hanem hívja a mentőket a 112 telefonszámon!

Telefon: +36 30 298 0137

OrvosMost UC Rendelő

Sürgős orvosi ellátás Budapesten

Reggel 10-től este 20-ig

Az év minden napján

Mi a panasza?

Szemészeti panasz     →

Fül-orr-gége panasz     →

Bőrgyógyászati panasz     

Sérülések, sebek     

Belgyógyászati és más szervi panaszok     

Az UC rendelőben urgent care (sürgős) ellátást nyújtunk. Az urgent care az orvoslás elsődleges akut elátást nyújtó formája, amely az elmúlt 20-25 évben alakult ki alkalmazkodva a modern, elfoglalt ember igényeihez.

Az urgent care ellátásban nem a különböző területek szakorvosai ülnek, mint szemész, fül orr gégész, bőrgyógyász, sebész, belgyógyász satöbbi, hanem olyan urgent care ellátásban gyakorlott, tapasztalt orvosok, akik a legtöbb szakterület kórházi ellátást nem igénylő heveny problémáit diagnosztizálni és menedzselni tudják.

Az UC rendelőben urgent care (sürgős) típusú ellátást nyújtunk. Az urgent care az orvoslás elsődleges akut elátást nyújtó formája, amely az elmúlt 20-25 évben alakult ki alkalmazkodva a modern, elfoglalt ember igényeihez.

Az urgent care ellátásban nem a különböző területek szakorvosai ülnek, mint szemész, fül orr gégész, bőrgyógyász, sebész, belgyógyász satöbbi, hanem olyan urgent care ellátásban gyakorlott, tapasztalt orvosok, akik a legtöbb szakterület kórházi ellátást nem igénylő heveny problémáit diagnosztizálni és menedzselni tudják.

Panaszok, amiket nem látunk el

Szívtáji, mellkasi fájdalom
Súlyos légzési probléma, fulladás
Súlyos hasi fájdalom
Eszméletvesztés
Terhességel összefüggő panaszok
Súlyos, nagy kiterjedésű égések
Súlyos fej, nyak, csípő, hátsérülések, kismedencei törések, magasból esés
Psychiátriai kórképek, gyógyszertúladagolás
16 év alattiak
Eikel Roland
Eikel Roland
2023-06-01
Kitűnő szakszerű ellátás, nem kell időpontot foglalni, csak ajánlani tudom.
Andrea Puszta
Andrea Puszta
2023-05-25
A mai világban,nagyon jó,egy ilyen helyre menni.Én véletlen jutottam az UC Rendelőbe,de szerintem a sors irányított ide,aminek nagyon örülök,nem tudtam menni,annyira fájt a lábam,de mire végeztem,akkor rá tudtam állni is .Hálával gondolok erre a helyre,és az ott dolgozokra.Köszönöm a segítséget.
Eszter Mosoni
Eszter Mosoni
2023-05-22
Fülfájással és feldagadt külső füllel kerestük fel a kellemes, tiszta, kultúrált rendelőt vasárnap délelőtt. A bejelentkezést követően a várakozási időt otthon tölthettük, és telefonon kaptunk értesítést, amikor az előttünk lévő paciens bement a rendelőbe. A doktor úr perfektül beszélt angolul, így a nem magyar anyanyelvű sógornőm biztonságban érezte magát. A kapott diagnózist és kezelést a hétfői napon fül-orr-gégész szakorvos is megerősítette, így nemcsak az ellátás módja, hanem a diagnózis is tökéletes volt. Remélem, nem találkozunk gyakran, de nagyon megnyugtató, hogy van lehetőség az akut ellátásra magán úton is.
Anna Júlia Gelniczky
Anna Júlia Gelniczky
2023-05-14
5 csillagból hatos. Korrekt, kedves, gyors, emberi, professzionális. Köszönöm.
Ágnes Kökönyei
Ágnes Kökönyei
2023-05-09
Az első olyan magánorvosi rendelő, ahonnan 100 % megelégedéssel jövök el. Nem kell bejelentkezni, rövid várakozás után mindenkit fogadnak. Nagyon megnyugtató, empatikus és profi a csapat, teljeskörű tájékoztatást kaptam, nem csak felírták a receptet, ahogy sok helyen tapasztaltam. Jó szívvel ajánlom.
Zoltán Gelencsér
Zoltán Gelencsér
2023-05-02
Mindenki nagyon kedves és aranyos volt!
Bartos Balázs
Bartos Balázs
2023-05-01
Maximálisan elégedett voltam, jó szívvel ajánlom az UC Rendelőt, ha valakinek sürgősségi ellátásra van szüksége. Előzetes bejelentkezés nélkül mentem, gyorsan sorra kerültem. Minden ott dolgozó munkatárs nagyon udvarias és kedves. A váróterem és a rendelő tiszta, igényes, jól felszerelt. Külön ki szeretném emelni Dr. Bakony György munkáját, aki rendkívül alaposan kivizsgált, minden felmerülő kérdésemre magyarázatot adott, és ellátott tanácsokkal a gyógykezelés kapcsán.

Az urgent care-ben dolgozó orvos sürgősségi ellátás szemléletű, ami két dolgot jelent:

 • Egy beteg panasza esetén először mindig a panasz hátterében felmerülő életet veszélyeztető vagy súlyos kórképek lehetőségét vizsgáljuk, zárjuk ki.

Ha ezt megnyugtatóan nem tudjuk megtenni az UC rendelőben rendelkezésére álló diagnosztikus lehetőségekkel, mert ehhez például laborvizsgálat, CT vizsgálat vagy szakellátás szükséges, akkor javasolni fogjuk és megszervezzük a beteg kórházi sürgősségi osztályon történő ellátását.

 • Másodszor, egy ellátás során tudja a diagnosztikus és terápiás kompetencia határokat, felismeri, amikor egy betegség kapcsán szakorvosi beavatkozás, ellátás szükséges.

Mire számíthat nálunk, hogyan zajlik az ellátás

Szolgáltatásunk Óbudán, a Vörösvári út 107 alatti UC Rendelőnkben elérhető.

Klinikánk minden nap reggel 10 órától este 8 óráig tart nyitva.

Időpont foglalás nem szükséges, az ellátás érkezési sorrendben történik.

Az ellátásunk jellegéből adódóan pontos időpont előjegyzés szervezése, annak betartása nem lehetséges, ezért több, kevesebb várakozás előfordulhat, amiért türelmét előre is köszönjük.

 1. Érkezése után a recepción történik a regisztráció.
 2. Ezután ápolónkkal a lehető legrövidebb időn belül találkozik elsődleges panasz és állapotfelmérésre, aki -amennyiben szükséges- ajánlani fog láz, fájdalomcsillapítást, vérzéscsillapítást, hűtőgél tasakot, ideiglenes rögzítést stb. már a várakozás idejére is.
 3. Amint ön következik, behívjuk orvosi konzultációra

FONTOS: Behívás érkezési sorrendben történik, DE amennyiben valaki megítélésünk szerint hamarabb igényel ellátást, akkor őt érkezésétől függetlenül előre vesszük.

Regisztráció után választhat, hogy a váróban, odakint vagy ha autóval érkezett, az autóban várakozik. Amint ön kerül sorra, behívjuk.

A Covid járvány miatt jelenleg a klinikánk mobil számán van lehetősége időpontot egyeztetni.

FONTOS: Az időpont egyeztetés célja, hogy telefonon bejelentkező pácienseinket egyenletesen el tudjuk osztani a nyitvatartásunk idejére, hogy ezzel is elkerüljük az esetleg kialakuló zsúfoltságot.

Nézzen körül nálunk és fedezze fel modern, jól felszerelt, korszerű kezelőinket. Kattintson a hotspotokra a mozgáshoz!

Áraink

Konzultáció 24 000Ft

Tartalmazza az orvosi konzultáción túl az EKG, vizelet gyorsteszt, terhességi teszt, sürgősségi tájékozódó ultrahang árát is

Kontroll konzultáció 14 000Ft

Amennyiben nem mi javasoljuk, hanem ön érzi szükségesnek, akkor a kontroll konzultáció ugyanazzal a problémával 3 napon belül díjmentes

Konzultációt követő ellátások

Sebellátás, sebkontroll, seb tisztitás, kötözés ahol helyi érzéstelenités nem szükséges 8000 Ft

Sebzárás varrattal vagy szövetragasztóval 12 000Ft

Tályog megnyitás helyi érzéstelenitésben 12 000Ft

Rögzítések, mankók

Felkarrögzítő felhelyezése, használat betanítása 8000Ft

Csuklórögzítő felhelyezése, használat betanítása 6500Ft

Térdrögzítő felhelyezése, használat betanítása 10000Ft

Bokarögzítő felhelyezése, használat betanítása 24 000Ft

Műgyanta rögzítő sin felhelyezése 15 000Ft

Mankó használatának betanítása 5500Ft

 

Gyorstesztek

Covid antigén gyorsteszt 8000Ft

Tüszős mandula Strep A gyorsteszt 3000Ft

CRP gyorsteszt 3000Ft

D Dimer gyorsteszt 4000Ft

Kiegészítő laborvizsgálatok

Konzultáció során megbeszélés alapján állítjuk össze

Minta futárral szállitása 5000Ft