Telefon: +36 30 298 0137

OrvosMost UC Rendelő

Sürgős orvosi ellátás Budapesten

Reggel 10-től este 20-ig

Az év minden napján

Az OrvosMost UC Rendelő olyan azonnali orvosi szolgáltatás, amely járóbeteg-ellátást kínál akut és krónikus betegségek és sérülések kezelésére.

Az általunk nyújtott sürgős ellátás(urgent care) olyan orvosilag szükséges szolgáltatások, amelyek olyan betegség vagy sérülés esetén szükségesek, amelyek azonnali kezelés hiányában nem járnak további rokkantsággal vagy halállal, de szakszerű ellátást igényelnek, és fennáll a veszélye, hogy rosszabbodik, amennyiben a kezelés 24 óránál tovább késik.

Küldetésünk

Küldetésünk az, hogy olyan betegközpontú, kiváló, magas minőségű, biztonságos egészségügyi ellátást nyújtsunk, ami példaként szolgál más ellátók számára.

Jövőképünk

Jövőképünk egy olyan közösség, amelyben minden ember élete során eléri a testi, lelki, szociális jólét, az egészség teljes potenciálját. Dolgozunk azért, hogy elnyerjük és megtartsuk a betegek bizalmát, a közösség értékes partnere és a pozitív változások létrehozói legyünk.

Munkánkat az alábbi legfontosabb értékek vezérlik:

 

Kapcsolat az emberekkel, akiket szolgálunk:

 • A beteg  mindig  az első. Elkötelezettek vagyunk a betegellátás iránt.
 • Minden embert tisztelettel és méltósággal kezelünk.
 • Együttérző hallgatók vagyunk. Meghalljuk betegeink kérdéseit, tiszteletben tartjuk őket, és mindent megteszünk a segítségünkre.
 • Betegközpontú szolgáltatást nyújtunk. Az UC Klinikára érkező emberek udvarias, barátságos segítőkész munkatársakra számíthatnak, akik kapcsolatba kerülnek minden egyes emberrel, mint egyéniséggel, felismerve egyéni szükségleteiket, értékrendjüket, kapcsolataikat, kultúrájukat és szükségleteiket. Mindent megteszünk, hogy megfeleljünk az elvárásaiknak.

 

Gyógyító munkánk során

 

 • Az egész embert gondozzuk, látjuk az egyes emberek életének összetettségét, és úgy gondoljuk, hogy az emberi szükségletek széles körének kielégítése a legjobb módszer az emberek egészségének javítására.
 • Munkánk során a best evidencre re támaszkodva a betegek preferenciáját, értékrendjét szem előtt tartva javasolunk terápiát, segítünk döntést hozni pácienseink számára(Good clinical practice)
 • A csapatmunkában hiszünk. A mi gyógyító csapatunk egyenjogú tagja minden páciensünk és hozzátartozója is. Hisszük, hogy aktív bevonásukkal érhetjük el a legjobb eredményeket gyógyító munkánk során.

 

 • Folyamatosan vizsgáljuk az általunk nyújtott szolgáltatásokat, keressük, hogy  mire van szüksége a közösségnek. Folyamatosan keressük az egészségügyi rendszerben a hézagokat, lehetőségeket a fejlődésre, ezekre megoldásokat fejlesztünk, folyamatosan azon dolgozunk, hogy jobbat tudjunk nyújtani a közösség számára.
 • Szakmai továbbképzésünket magas szinten tartjuk, hogy mindig a legfrissebb bizonyítékon alapuló tudást alkalmazzuk munkánk során. Folyamatosan dolgozunk azon, hogyan javíthatjuk az általunk nyújtott ellátást. Innovatív megközelítéseket alkalmazunk az egészségügyben és az ügyfélszolgálatban.
 • Betegbiztonsági, minőségfejlesztési, kockázat menedzselési rendszert építünk ki és működtetünk annak érdekében, hogy folyamatosan tudjunk jobbak lenni.

 

 • Hiszünk a magas színvonalú, hozzáférhető, megfizethető egészségügyi ellátásban. Példaként kívánunk szolgálni más egészségügyi ellátók számára.

 

Munkakörnyezetünk

 • Minden tevékenységünk során aktívan törekszünk a kiválóságra, és keressük a teljesítmény következő szintjét.
 • Büszkék vagyunk munkánkra.
 • Dinamikus, előremutató, innovatív szervezetet hozunk létre.
 • Folyamatosan figyelünk egymásra, próbáljuk megelőzni,  felismerni, kezelni a munkahelyi kiégést, mert hiszünk abban, hogy ha mi jól érezzük magunkat munkánk során, azzal még jobbak tudunk lenni pácienseink felé is.
 • Az integritásunk és az etikánk soha nem kerül veszélybe.
 • Ugyanolyan tiszteletteljesek, barátságosak, segítőkészek és támogatóak vagyunk egymás iránt, mint a pácienseink iránt.
 • Mindannyian elkötelezettek vagyunk az UC Klinika felé, a pácienseink és a közösség iránt.
 • Elismerjük és értékeljük az egyének és a csapatok hozzájárulását a közös céljaink és eredményeink eléréséhez.
 • Javaslatokat és innovációt keresünk és jutalmazunk.
 • Erős munkamorálunk van, mégsem fojtjuk el az egyéniségünket.

Nézz körül a rendelőnkben és fedezd fel modern, tiszta, jól felszerelt, korszerű kezelőinket.

Kattints a hotspotokra a mozgáshoz!

Alapítóink

Dr Bakonyi György

Dr Bakonyi György

Orvosigazgató

Sürgősségi szakorvosként mind Magyarországon, mind Írországban nagy kihívás és tanulási lehetőség volt, hogy sok szakma akut eseteit meg kellett tanulnom. Beleláttam, hogy betegeink problémái és igényei a világ bármely táján ugyanazok, igy európai irányelvek alapján gyógyítani bárhol lehetséges, de komoly alázatot, koncentrációt igényel. A külföldön tapasztalt mentalitás és a fiatalabbak oktatása megtanított arra, hogy akár a  közelmúltban tanult irányelveket is rendre átnézni és felülbírálni szükséges a betegcentrikus ellátás érdekében.

Szakmai tapasztalat:

Sürgősségi orvos, Naas County Hospital, Irország, 2010.

Sürgősségi szakvizsga, 2011.

Emergency Ultrasound course, Dublin 2011

2012-2015. Sürgősségi Betegellátó Osztály –  osztályvezető, Karcag Városi Kórház

2016-2021. Sürgősségi Betegellátó Osztály –  osztályvezető, Esztergom Városi Kórház

Dr Bakonyi Tamás

Dr Bakonyi Tamás

Tizenhét éve, 2005-ben lettem háziorvos Írországban. 2007-től dolgoztam urgent care magánklinikán, amit Írország első és legnagyobb magán egészségügyi biztosítója indított. 2020-ig voltam tagja a VHI Swiftcare dublini klinikák orvoscsapatának.

Munkatapasztalat:

Háziorvosi praxis 2003-2005 Budapest,

Háziorvosi magánpraxis 2005-2014 Írország

2007-2020 Urgent care, minor emergencies ellátás VHI Swiftcare Urgent Care Clinics Írország

2020-2021 Sürgős Betegellátó Osztály, Vaszary KH Esztergom.

Képzések:

1997 Orvosi diploma, DOTE

2003 Háziorvostan szakvizsga

2007 Diploma in Practical Dermatology-Cardiff University, Wales

2014 Postgraduális diploma Egészségügyi kockázat menedzsment, minőségfejlesztés, betegbiztonság-Graduate Diploma in Healthcare Risk Management & Quality -University College of Dublin UCD,

Certificate of achievement in Practical Improvement Science in Health Care, online learning Harvard University through edX 2017