Nappali sürgős ellátás időpont nélkül 10-20 óráig minden nap, AKÁR MOST!

Modern - elérhető - megfizethető

1037 Budapest, Vörösvári út 107 A Vörösvári út és Bécsi út találkozásánál, az 1-es villamos végállomásánál

Kattints a Google térképért

Akut orvosi ellátás időpont nélkül  10-20 óráig

minden nap, AKÁR MOST!

Amit ellátunk

Sérülések, balesetek, mozgásszervi panaszok

 • Munkahelyi, otthoni, sport közbeni rándulások, ütődések, húzódások, ellátása
 • Kisebb háztartási vagy sport balesetek, sérülések, ahol felmerül törés
 • Enyhe fejsérülések, mellkas, vállak enyhébb sérülései
 • Vágások, sebek, melyek sebellátást, varrást, ragasztást igényelnek
 • Izületi, izom fájdalmak, hátfájás
 • Kisebb égési sérülések, napégés
  Kis területű, bőrpirral, kisebb hólyagokkal járó égések valamint napégés okozta bőrpanaszok ellátása

Belgyógyászati és más szervi panaszok

 • Nem súlyos légzőszervi panaszok, hasi, vizelési panaszok, nőgyógyászati ​​tünetek
 • A fül és szem panaszok, ezek nem súlyos betegségei, például kötőhártyagyulladás, szem váladékozás, fülzsír, fülfájás, külső fül gyulladás
 • Kisebb betegségek, enyhe, nem súlyos panaszok, láz, allergiás panaszok
 • Bőrpanaszok, kiütések, szemölcsök, tályogok
 • Rovarcsípés és állat harapás; idegentest eltávolítás bőrből, fülből és szemből

Amit nem látunk el

 • Szívtáji, mellkasi fájdalom
 • Súlyos légzési probléma, fulladás, eszméletvesztés
 • Súlyos hasi fájdalom
 • Súlyos fej, nyak és hát sérülések, magasból esés,
 • 16 év alattiak
 • Terhességgel összefüggő panaszok
 • Csípő, kismedencei, vagy combcsont törések
 • Psychiátriai kórképek, gyógyszer túladagolás, alkohol probléma, egyéb addikciók
 • Covid gyanús megbetegedések
 • Súlyos, nagy kiterjedésű égés

Sürgős esetben, életveszélyes állapot, sérülés esetén azonnal hivja a mentőket a 112 telefonszámon!

Eikel Roland
Eikel Roland
2023-06-01
Kitűnő szakszerű ellátás, nem kell időpontot foglalni, csak ajánlani tudom.
Andrea Puszta
Andrea Puszta
2023-05-25
A mai világban,nagyon jó,egy ilyen helyre menni.Én véletlen jutottam az UC Rendelőbe,de szerintem a sors irányított ide,aminek nagyon örülök,nem tudtam menni,annyira fájt a lábam,de mire végeztem,akkor rá tudtam állni is .Hálával gondolok erre a helyre,és az ott dolgozokra.Köszönöm a segítséget.
Eszter Mosoni
Eszter Mosoni
2023-05-22
Fülfájással és feldagadt külső füllel kerestük fel a kellemes, tiszta, kultúrált rendelőt vasárnap délelőtt. A bejelentkezést követően a várakozási időt otthon tölthettük, és telefonon kaptunk értesítést, amikor az előttünk lévő paciens bement a rendelőbe. A doktor úr perfektül beszélt angolul, így a nem magyar anyanyelvű sógornőm biztonságban érezte magát. A kapott diagnózist és kezelést a hétfői napon fül-orr-gégész szakorvos is megerősítette, így nemcsak az ellátás módja, hanem a diagnózis is tökéletes volt. Remélem, nem találkozunk gyakran, de nagyon megnyugtató, hogy van lehetőség az akut ellátásra magán úton is.
Anna Júlia Gelniczky
Anna Júlia Gelniczky
2023-05-14
5 csillagból hatos. Korrekt, kedves, gyors, emberi, professzionális. Köszönöm.
Ágnes Kökönyei
Ágnes Kökönyei
2023-05-09
Az első olyan magánorvosi rendelő, ahonnan 100 % megelégedéssel jövök el. Nem kell bejelentkezni, rövid várakozás után mindenkit fogadnak. Nagyon megnyugtató, empatikus és profi a csapat, teljeskörű tájékoztatást kaptam, nem csak felírták a receptet, ahogy sok helyen tapasztaltam. Jó szívvel ajánlom.
Zoltán Gelencsér
Zoltán Gelencsér
2023-05-02
Mindenki nagyon kedves és aranyos volt!
Bartos Balázs
Bartos Balázs
2023-05-01
Maximálisan elégedett voltam, jó szívvel ajánlom az UC Rendelőt, ha valakinek sürgősségi ellátásra van szüksége. Előzetes bejelentkezés nélkül mentem, gyorsan sorra kerültem. Minden ott dolgozó munkatárs nagyon udvarias és kedves. A váróterem és a rendelő tiszta, igényes, jól felszerelt. Külön ki szeretném emelni Dr. Bakony György munkáját, aki rendkívül alaposan kivizsgált, minden felmerülő kérdésemre magyarázatot adott, és ellátott tanácsokkal a gyógykezelés kapcsán.

Az UC rendelő

Az UC rendelőben urgent care(akut ellátás) típusú ellátást nyújtunk. Az urgent care az orvoslás elsődleges akut elátást nyújtó formája, amely az elmúlt 20-25 évben alakult ki alkalmazkodva a modern, elfoglalt ember igényeihez.

Az urgent care ellátásban nem a különböző területek szakorvosai ülnek, mint szemész, fül orr gégész, bőrgyógyász, sebész, belgyógyász satöbbi, hanem olyan urgent care ellátásban gyakorlott, tapasztalt orvosok, akik a legtöbb szakterület kórházi ellátást nem igénylő heveny problémáit diagnosztizálni és menedzselni tudják.

Az urgent care-ben dolgozó orvos sürgősségi ellátás szemléletű, ami két dolgot jelent:

 • Egy beteg panasza esetén először mindig a panasz hátterében felmerülő életet veszélyeztető vagy súlyos kórképek lehetőségét vizsgáljuk, zárjuk ki.

Ha ezt megnyugtatóan nem tudjuk megtenni az UC rendelőben rendelkezésére álló diagnosztikus lehetőségekkel, mert ehhez például laborvizsgálat, CT vizsgálat vagy szakellátás szükséges, akkor javasolni fogjuk és megszervezzük a beteg kórházi sürgősségi osztályon történő ellátását.

 • Másodszor, egy ellátás során tudja a diagnosztikus és terápiás kompetencia határokat, felismeri, amikor egy betegség kapcsán szakorvosi beavatkozás, ellátás szükséges.

Nézz körül nálunk és fedezd fel modern, jól felszerelt, korszerű kezelőinket. Kattints a hotspotokra a mozgáshoz!

Mire számíthatsz, hogyan zajlik az ellátás nálunk?

Szolgáltatásunk Óbudán, a Vörösvári út 107 alatti UC Rendelőnkben elérhető.

Klinikánk minden nap reggel 10 órától este 8 óráig tart nyitva.

Időpont foglalás nem szükséges, az ellátás érkezési sorrendben történik.

Az ellátásunk jellegéből adódóan pontos időpont előjegyzés szervezése, annak betartása nem lehetséges, ezért több, kevesebb várakozás előfordulhat, amiért türelmedet előre is köszönjük.

 1. Érkezésed után a recepción történik a regisztráció.
 2. Ezután ápolónkkal a lehető legrövidebb időn belül találkozol elsődleges panasz és állapotfelmérésre, aki -amennyiben szükséges- ajánlani fog láz, fájdalomcsillapítást, vérzéscsillapítást, hűtőgél tasakot, ideiglenes rögzítést stb. már a várakozás idejére is.
 3. Amint következel, behívunk orvosi konzultációra

FONTOS: Behívás érkezési sorrendben történik, DE amennyiben valaki megítélésünk szerint hamarabb igényel ellátást, akkor őt érkezésétől függetlenül előre vesszük.

Regisztráció után választhatod, hogy a váróban, odakint vagy ha autóval érkeztél, az autódban várakozz. Amint sorra kerülsz, behívunk.

A Covid járvány miatt jelenleg a klinikánk mobil számán lehetőséged van időpontot egyeztetni.

FONTOS: Az időpont egyeztetés célja, hogy telefonon bejelentkező pácienseinket egyenletesen el tudjuk osztani a nyitvatartásunk idejére, hogy ezzel is elkerüljük az esetleg kialakuló zsúfoltságot.

Felhívjuk a figyelmedet, hogy időpontot csak aznapra tudunk adni.

Sürgősségi vagy akut ellátás?

Mayo Clinic Health System 20 éve működtet akut ellátó (urgent care) rendelőket, 

Kedd reggel van, munkába menet megbotlottam és elestem. Lábamra nem tudok ránehezedni, kezd bedagadni és majdnem sírok a fájdalomtól. Tegnap óta csípő érzésem van pisiléskor. Előző nap sportolás közben meghúzódott a vádlim és mára bedagadt és fáj.

Ilyenkor jön a kérdés: sürgősségi osztályra menjek ezekkel a problémákkal vagy máshol ( akár magán ellátóhelyen) is meg tudnak vizsgálni és el tudnak látni?

Ha volt már hasonló helyzetben, és azon töprengett, hogy melyik lehetőség a jobb, nincs egyedül. Sokan nem tudják, mikor melyiket érdemes használni.

Íme a különbség a kórház sürgősségi vagy magán akut ellátás között:

Az egészségügyi problémák súlyossága

A kórházak sürgősségi osztálya kezeli az életet vagy végtagokat veszélyeztető egészségügyi állapotokat minden korosztályban. Ez a legjobb megoldás, ha azonnali orvosi ellátásra van szüksége. Magán sürgősségi ellátás nincs Magyarországon. Ennek több oka van, egyik, hogy állandóan nagy és drága ellátó kapacitást kell fenntartani 24 órában minden nap. Ez az állam feladata.

Az elsődleges akut ellátás a középút az alapellátást nyújtó háziorvos és a sürgősségi osztály között. Ha kisebb betegsége vagy sérülése van, amely nem tud holnapig várni, az akut ellátás lehet a megfelelő megoldás. Akkor is jó választás, ha egyéb tünet nélküli betegségei vagy sérülései vannak, vagy ha nincs más komoly alapbetegsége. Például a fülfájás könnyen kezelhető az akut ellátásban. Ha azonban például magas lázzal (39 fok feletti vagy magasabb) jár, vagy dagatosos betegsége van, immunrendszert gyengítő gyógyszert szed, fontos, hogy ezt a sürgősségi osztályon vizsgálják ki.

Nyitvatartás és személyzet

A sürgősségi osztályokon a hét minden napján, 24 órában dolgoznak orvosok, asszisztensek, ápolónők és a sürgősségi ellátás nyújtására képzett nővérek. A sürgősségi osztályok rendelkeznek a súlyos és életveszélyes helyzetek diagnosztizálásához és ellátásához szükséges képalkotó és laboratóriumi erőforrásokkal is. A kórházban dolgozó csapat gyorsan hozzáfér a különböző szakterületek szakorvosaihoz, mint például a kardiológia, a neurológia és az ortopédia. Az akut ellátó rendelőben orvosok és nővérek dolgoznak.

Az akut ellátást nyújtó szolgáltatók alapvető laboratóriumi gyorsteszteket és képalkotó vizsgálatokat, például röntgen, betegágy melletti gyors ultrahang vizsgálatokat végezhetnek, amik segítenek a diagnózis felállításában és kezelési terv kidolgozásában. Az akut ellátó rendelők meghatározott nyitvatartási órákat és a kezelt állapotok listáját határozzák meg. Ennek eredményeként az akut ellátást biztosító rendelőkben rövidebb a várakozási idők, mint a sürgősségi osztályokon.

Példák a akut ellátást nyújtó rendelő és a kórházi sürgősségi osztályokon kezelt állapotokra:

Akut ellátó rendelő:

 • Hát- vagy izomfájdalom
 • Hörghurut
 • Vágások és kisebb égési sérülések
 • Hasmenés
 • Fülfájás
 • Bőrpanaszok
 • Ficamok, rándulások, vagy ízületi fájdalom
 • Felső légúti fertőzés
 • Húgyúti fertőzések
 • Hányás

Kórházi sürgősségi osztály:

 • Mellkasi fájdalom vagy nyomás
 • Nyílt törés
 • Fejsérülések
 • Tüdőgyulladás
 • Eszméletvesztés, görcsrohamok
 • Súlyos hasi fájdalom
 • Légszomj
 • Hirtelen induló erős fejfájás, bénulás vagy gyengeség
 • Kontrollálatlan vérzés
 • Ha légzési nehézsége, légszomja, súlyos sérülése, végtagsérülése van, vagy szélütés vagy szívroham jelei vannak ne induljon el a sürgősségire, hanem hívja a mentőket a 112 telefonszámon!

}

Orvosi ellátás Előjegyzés nélkül!

Minden nap 10-20 óráig

Akut megbetegedések, sérülések elsődleges vizsgálata, ellátása, szükség esetén további ellátás megszervezése. Azonnali digitális röntgen, seb ellátás-varrás-ragasztás, gipszelés, levehető rögzítések.
Orvosi konzultáció, gyorstesztek, terápiák, receptírás.

Foglalkozás-egészségügyi ellátás

Dolgozók előzetes, időszakos és egyéb munkaalkalmassági vizsgálata

Munkahelyen előforduló sérülések, balesetek, akut megbetegedések rendelőnkben történő elsődleges vizsgálata, ellátása, szükség esetén további ellátás megszervezése

Elsőfokú alkalmassági vélemény kiállítása

Kockázatbecslés és értékelés

Egyéb szükséges szakorvosi vizsgálat kezdeményezése (jogszabályi előírásoknak megfelelően)

Vérvételi hely laborvizsgálathoz orvosi tanácsadásal

Választ keresel valamilyen panaszodra, de nem tudod, milyen labor-vértesztet csináltass? Nálunk orvosi tanácsadással mondjuk meg milyen labor szükséges, mi felesleges, és az eredményt, a következő lépést is elmagyarázzuk.

Leletértelmezés, személyre szabott információs csomag készítése

Leletértelmezés: leleted már van, de nem tudod merre menj tovább, mi segítünk. Elmagyarázzuk, tanácsot adunk, megszervezzük, ha további vizsgálat, ellátás szükséges.

Információcsomag készítése: Diagnózisod már van, de nem érted mit jelent, hogyan dönts a továbbiakról, mi segítünk. Személyre szabott információs tudáscsomagot készítünk, hogy a lehető legjobb döntést tudd meghozni magadról.

Vérvétel laborvizsgálatokhoz

R

Orvosi konzultációval

Milyen tesztre van szükségem? Kivel fogom megbeszélni az eredményt? Mit kezdjek az eredménnyel, mi a következő lépés? Kérj nálunk orvosi véleményt a vérvételedhez. Vérvétel előtt konzultációt biztosítunk időpont vagy előjegyzés nélkül! Az eredménnyel felhívunk, elmagyarázzuk és segítünk, mi a következő lépés.

R

Fájdalommentes vérvétel

Ha nem szereted a vérvétel kellemtlenségét, fájdalmát, kérd a helyi érzéstelenítőnket. A krém felvitele után 40-50-percre vékony film kötszerrel segítjük az érzéstelenítő hatás kialakulását. Addig várhatsz, vagy gyere vissza és akkor veszünk vért tőled.

R

Ultrahang segítségével, ha nehéz tőled vért venni

Vannak, akiknek nehéz “vénát találni”. Sokszor érzik úgy, hogy jól “megkínozzák”, össze-vissza szurkálják, mire sikerül kipréselni egy mintára való vért.

Ha jelzed, hogy neked nehéz vért venni vagy második kísérletre sem sikerül, ultrahang segítségével keresünk vénát és ultrahang ellenőrzés mellett vezetjük a tűt a vénába. Kicsit tovább tart, de sokkal kevesebb kellemetlenséggel jár, nagyobb eséllyel sikerül a vérvétel.

R

Vérvétel szombaton és vasárnap is

Ha csak a hétvégére tudod beilleszteni a vérvételt, vagy utána pihenésre van szükséged, nálunk megteheted. A leggyakrabban végzett vérvizsgálatokhoz a vérmintát centrifugálás után 2-8 C fokon tároljuk hétfőig, amikor bekerül a laborba.

Leletértelmezés, személyre szabott információs csomag készítése

R

Leletértelmezés

Leleted már van, de nem tudod merre menj tovább, mi segítünk. Elmagyarázzuk, tanácsot adunk, megszervezzük, ha további vizgálat, ellátás szükséges.

R

Információcsomag készítése

Diagnózisod már van, de nem érted mit jelent, hogyan dönts a továbbiakról, mi segítünk. Személyre szabott információs tudáscsomagot készítünk, hogy a lehető legjobb döntést tudd meghozni magadról.

Foglalkozás-egészségügyi ellátás

R

Munkahelyen előforduló nem súlyos sérülések, balesetek, akut megbetegedések ellátása

Munkahelyen előforduló sérülések, balesetek, akut megbetegedések rendelőnkben történő elsődleges vizsgálata, ellátása, szükség esetén további ellátás megszervezése

R

Munkaegészségügyi szolgáltatás

Elsőfokú alkalmassági vélemény kiállítása

Kockázatbecslés és értékelés

Szűrő audiometria

Spirometria

EKG vizsgálat

Labordiagnosztika (térítés ellenében)

Egyéb szükséges szakorvosi vizsgálat kezdeményezése (jogszabályi előírásoknak megfelelően)

Áraink

FONTOS! Az orvosi konzultáció során, minden általunk szükségesnek ítélt további, költséggel bíró vizsgálat (pl. gyosteszt, RTG stb), ellátás,  beavatkozás előtt nem csak a további ellátásról hanem annak áráról is részletesen tájékoztatunk. 

Orvosi konzultáció

Orvosi konzultáció EKG, terhességi gyorsteszt, vizelet vizsgálat az orvosi konzultáció részeként Ha szükséges ultrahang használata(fizikális vizsgálat kiegészitéseként)

Orvosi konzultáció           24 000Ft

Orvosi konzultáció, ha SBO-ra utalás szükséges         14 000Ft

Orvosi konzultáció  ugyanazzal a problémával 72 órán túl         14 000Ft

Konzultációt követő további ellátások

Az árak a felhasznált anyagok mennyiségétől függően változhatnak

Sebellátás, sebkontroll, tisztítás, kötözés helyi érzéstelenítés nélkül         8000Ft

Sebzárás varrással vagy szövetragasztóval        12 000Ft

Tályog megnyitása helyi érzéstelenítésben        12 000Ft

Rögzítések, mankók, gyorstesztek

Felkarrögzítő felhelyezése, használatának betanítása        8000Ft

Csuklórögzítő felhelyezése, használatának betanítása        6500Ft

Térdrögzítő felhelyezése, használatának betanítása        10 000Ft

Bokarögzítő csizma felhelyezése, használatának betanítása        20 000Ft

Ujjperc sérülést rögzítő felhelyezése, használatának betanítása        2000Ft

Műgyanta rögzítő sin   felhelyezése    15 000Ft

Mankó használatának betanítása (db)       4500Ft

Gyorstesztek

D-dimer  gyorsteszt       4000Ft

CRP  gyorsteszt       3000Ft

Streptococcus  gyorsteszt tüszősmandula vizsgálatára       3000Ft

Röntgen felvételek

Mellkas PA Röntgen leletezéssel       10 000Ft

Egyéb röntgen felvétel (1, 2 vagy 3 irányú felvétel) leletezéssel       15 000Ft

Személyre szabott egészségügyi információ csomag készítése, leletértelmezés

Orvosi konzultáció, Személyre szabott betegségspecifikus információs csomag elkészítése

Vérvétel laborvizsgálathoz

A javasolt laborvizsgálatok árai külön számítandók

Orvosi konzultáció és vérvétel     20 000Ft

Vérvétel laborba szállítással    4 000Ft